Bottoms Up -treenibileet + 5 hyvää syytä osallistua ryhmätreeneihin

Olimme The Ginger People:n järjestämässä Bottoms Up treenibileissä Helsingin Training For Warriors -salilla. Päivän resepti oli yksinkertainen, ensin treenattiin ja sitten jorattiin. Paikalla oli innokkaita treenaajia, kolme valmentajaa, yksi DJ ja baarimikko. Koska olemme molemmat ryhmäliikunnan pitkäaikaisia ohjaajia, tiesimme, että tästä tulee hauskaa. Ei pelkästää se, että pääsemme itse treenaamaan, vaan se, että pääsemme ryhmässä yhdessä treenaamaan. Ryhmässä on voimaa! Samanaikaisesti kun pari kannustaa sinua jaksamaan, valmentaja tsemppaa koko ryhmää puristamaan itsestään kaiken irti. HUH! Ei sitä yksin saa itsestään niin paljon irti kuin ryhmätreeneissä.

Railakkaan ja energisen harjoittelun päätteeksi korkkasimme yhdessä alkoholittomat inkiväärioluet ja jorasimme harjoittelun hapot pois kehosta. Tämä oli hauskaa. Tästä innoittuneina ajattelimmekin listata viisi hyvää syytä osallistua ohjattuihin ryhmätreeneihin.

5 syytä osallistua ohjattuihin ryhmätreeneihin

  1. Liikunta on turvallista, kun valmentaja on koko ajan läsnä ja ohjaa oikeaan suoritustekniikkaan.
  2. Ryhmän positiivinen paine ajaa oman tekemisen uudelle tasolle ja näin ollen saat itsestäsi enemmän irti.
  3. Voit keskittyä vain itse tekemiseen koska valmentaja on suunnitellut tunnin sisällön valmiiksi.
  4. Yhdessä liikkuminen on hauskaa, kun saa jakaa liikuntakokemuksen yhdessä muiden kanssa. Lisäksi tutustuu saman henkisiin ihmisiin ja saa uusia ystäviä.
  5. Ryhmätreenit kannustavat sinua säännölliseen liikuntaan koska harjoittelusta sinua muistuttavat itsesi lisäksi myös treenikaverit.

 

Valmentaja opastaa miten oikealla asenteella pystyy antamaan itsestään parasta niin harjoittelussa kuin salin ulkopuolellakin.

Treeni alkoi motivaatiotestillä.

Alkulämmittelyssä harjoittelimme illan mooveja varten breakdancestä tuttua six steppiä.

Positiivinen harjoitteluympäristö kannustaa kokeilemaan uusia juttuja.

Kun muut olivat tauolla, kannustivat he toisia jaksamaan loppuun asti.

Harjoitus tehtiin loppuun saakka pilke silmäkulmassa.

Parille yläfemma ja menoksi.

DJ Mista S huolehti menevästä musiikista.

Treenin jälkeen oli tarjolla ravinteikas salaatti.

 

Ei muuta kuin treenaamaan yhdessä! Niin ja jos et ole maistanut vielä The Ginger People Inkivääriolutta, suosittelemme testaamaan. Tämä Bottoms Up juoma on alkoholiton ja suodattamaton inkivääriolut, joka todella maistuu inkivääriltä.

 

Kuvat Elina Hovinen.