Projekti Jukola 2017 – #evokegoesjukola

Siis WAU, Team Salamavaara lähtee Jukolan viesteihin tulevana kesänä. Meillä on enemmän kun ilo olla mukana tässä tiimissä!

 

Jukolan viesti on suunnistusviestikilpailu, jonka tunnelmaa kuvaillaan ainutlaatuiseksi ja se on vaikuttava kokemus huipuille ja harrastajille. Leikki starttaa yhteislähdöllä klo 23.00. Seitsenhenkisestä joukkueesta jokainen juoksee yhden osuuden. Osuuksien pituudet vaihtelevat 7,5-15km välillä.

 

 

Kaikki lähti siitä kun Endorfiinikoukussa-blogin Elina kutsui meidät + viisi muuta huippu tyyppiä mukaan #evokegoesjukola -haasteeseen. Ei ollut epäilystäkään ettemmekö lähtisi mukaan. Tämä on juuri meidän näköinen juttu! Projektin aikana tehdään lajinomaisia yhteistreenejä ja tapaamisia on 2-4 kertaa kuukaudessa. Muutoin jokainen noudattaa henkilökohtaista harjoitteluohjelmaa.

 

Viimeisimmästä ”suunnistus” kisasta onkin vierähtänyt tovi. Olimme nimittäin syksyllä 2015 mukana seikkailukilpailussa, missä suunnistus näytteli isoa osaa matkasta. Se mitä suunnistukseen tulee, voi olla, että kertaaminen on ihan paikallaan. Taidettiin nimittäin olla välillä hitusen hukassa. Tällä kertaa tilanne on kuitenkin täysin toinen. Olemme nimittäin todella hyvissä käsissä, sillä valmentajana meillä toimii suunnistuksen maailmanmestari Reetta Kolkkala.

 

 

 

 

Evoken tuotteen huolehtivat koko projektin ajan, että välipalaa riittää.

 

 

Olimme yhteisessä kick-off tilaisuudessa, missä muun muassa Petzlin edustajat oli opastamassa uuden otsalampun käyttössä.

 

 

Team Salamavaara pähkinöissä!

 

 

Valoa pimeyteen Petzl Nao+ otsalampulla, joka tuottaa huimat 750 lumenia ja kykenee säilyttämään tämän jopa 6,5 tuntia!

 

 

 

 

Suunto huolehtii navigoinnista.

 

 

Salononin teknisillä sporttivaatteilla kelpaa kirmata metsissä.

 

Tässä on meidän huippu tiimi:

Endorfiinikoukussa

Kaukokaipuu

Aamukahvilla

Hilla Stenlund

Martina Aitolehti

Reetta Kolkkala

 

Projektia sponsoroi Evoke Natural Goods ja muut varusteet tulevat SuunnoltaSalomonilta ja Petzliltä.

 

#evokegoesjokula tulee järjestämään kevään aikana avoimia treenejä, jonne myös sinä voit osallistua mukaan. Laitamme informaatiota myöhemmin, pysy kuulolla.

 

Kuvat: Jesse Väänänen