Välietappi Singaporessa

Kahden lennon ja noin neljäntoista tunnin jälkeen saavuimme ensimmäiseen kohteeseen, Singaporeen. Ensiaskeleet ulos lentokoneesta toi hymyn kasvoille, kun tunsimme miten lämmin ja koskea ilma valtasi ympäristön. Ilman kosteus on 100% ja lämpöä +30. Olihan siinä tottumista Suomen pakkasille.

 

Tarkoitus on reissata Aasiassa reilu neljä viikkoa ja valita kohteemme vähän fiiliksen mukaan. Singaporessa meillä oli pari päivää aikaa ennen seuraavaa välietappia.

Päivä yksi

Ensimmäinen päivä kului ihmetellen kaupunkia ja samalla tasoitellen aikaeroa. Päivän saldo oli palateet olkapäät, tunnetuimmat nähtävyydet ja 25 käveltyä kilometriä.

 

 

Marina Bay Sand on yksi Singaporen viiden tähden hotelleista ja viihdekeskuksista. Hotellilta pääsi puistoon, joka on suosittu turisti kohde.

 

 

Yläpuolella oleva kuva on Marina Sand Parkista. Taustalle näkyy myös maailman toiseksi suurin maailmanpyörä, Singapore Flyer.

 

 

 

 

Singapore Flyer kohosi jopa 165 metrin korkeuteen.

 

 

 

Päivä kaksi

Toisen päivä pyhitimme juoksulenkille tutussa ympäristössä ja poolilla hengaillen. Illalla kävimme katsomassa suositun suihkulähde shown Singaporen eteläosissa sijaitsevassa Down Town kaupunginosassa.

 

 

 

 

 

Hotellimme kattoterassilla oli loistavat puitteet uintiharjoitukseen.

 

 

 

 

Pimeän tullessa kaupunki näyttäytyy ihan uudella tavalla.

 

 

Viimeinen päivä kului matkustamiseen muutaman tunnin lennolla Singaporesta Kota Kinabaluun, jossa meitä odottaa uuden seikkailut.